MCi200

MCi200 gépvezérlő modul
 

Második processzor PLC programokhoz és többtengelyes vezérléshez

 

Az MCi modulok egy nagy teljesítményű második processzort adnak hozzá, kibővítve a meghajtó rendszer- és gépvezérlési képességeit, hogy az alkalmazási programok akár négyszer gyorsabban fussanak, mint egy szabványos PLC.
Az MCi programok számos hálózaton keresztül elérhetik és kezelhetik a meghajtó beágyazott fejlett mozgásvezérlőjét, tökéletesen szinkronizált többtengelyes gépteljesítményt biztosítva.
A modulok tápellátása a meghajtó belső tápegységéről történik, ami kevesebb vezetéket és kevesebb fizikai helyet igényel. Zökkenőmentesen működnek együtt külső komponensekkel, például I/O-val, HMI-kkel és más hálózati meghajtókkal a meghajtó natív kommunikációs portjain és rendszerintegrációs moduljain keresztül.

 

Meghajtó kompatibilitás:

  

Ez a modul a következőkkel működik: Unidrive M700, Digitax HD és a speciális felvonó-, HVAC- és szivattyúhajtás-családok

MCi210

MCi210 integrált gépvezérlők

 

Második processzor PLC programokhoz és többtengelyes vezérléshez

 

  • Az MCi modulok egy nagy teljesítményű második processzort adnak hozzá, kibővítve a meghajtó rendszer- és gépvezérlési képességeit, hogy az alkalmazási programok akár négyszer gyorsabban fussanak, mint egy szabványos PLC.
  • Az MCi programok számos hálózaton keresztül elérhetik és kezelhetik a meghajtó beágyazott fejlett mozgásvezérlőjét, tökéletesen szinkronizált többtengelyes gépteljesítményt biztosítva.
  • A modulok tápellátása a meghajtó belső tápegységéről történik, ami kevesebb vezetéket és kevesebb fizikai helyet igényel. Zökkenőmentesen működnek együtt külső komponensekkel, például I/O-val, HMI-kkel és más hálózati meghajtókkal a meghajtó natív kommunikációs portjain és rendszerintegrációs moduljain keresztül.
  • Az MCi210 két további Ethernet porttal is rendelkezik, belső hálózati kapcsolóval.

Az MCi210 nagyobb teljesítményt biztosít a következők biztosításával:

  1. Két további Ethernet port belső kapcsolóval
  2. Szabványos Ethernet protokollok támogatása, valamint RTMoE PTP (IEEE 1588) szinkronizáláshoz Modbus TCP/IP master (legfeljebb 5 csomópont)
  3. A meghajtóprocesszorral való párhuzamos interfész gyorsabb adatcserét biztosít
  4. A két elkülönített Ethernet-hálózaton keresztüli gépvezérlés nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé a géptervezésben
  5. Bővíti a csatlakoztathatóságot 3 x digitális bemenettel, 1 x digitális kimenettel és 1 x digitális I/O kimenettel

 

Meghajtó kompatibilitás

Ez a modul a következőkkel működik: Unidrive M700, Digitax HD és a speciális felvonó- és HVAC-hajtáscsaládok