A Control-VH Kft. és elődcégei munkatársai 40 éve meghatározó résztvevői a magyarországi villamos hajtástechnológiai szakmának. A Control-VH Kft. meghatározóerőforrásai: 40 éves tudás és tapasztalat, világszínvonalú termékek és az egyedülálló villamos mérőterem.

A Control-VH Kft. hazai fejlesztési gyártási és alkalmazási tapasztalatai alapján 1989 óta a Control Techniques magyarországi partnere.

A Control Techniques a szakma világszínvonalú fejlesztője és gyártója. 2012-ben az Emerson Industrial Automation egyesítette a Leroy-Somer motort, generátort és elektronikát fejlesztő és gyártó nagyvállalattal. Ettől az időtől fogva Vállalkozásunk mindkét cég magyarországi partnere. 2017-től kezdődően a Control Techniques és a Leroy-Somer a Nidec Corporation tulajdona.

Legfőbb termékeink:

  • Frekvenciaváltók Lágyindítók
  • Lágyindítók
  • Egyenáramú hajtások
  • Szervo motorok és hatások
  • AC és DC motorok
  • Állandó mágnesű szinkronmotorok
  • Hajtóművek
  • Vezérlő, szabályozó kommunikációs elemek
  • Szoftverek

A Control-VH Kft. szakemberei e termékeket használják mérnöki és vállalkozási tevékenységük során magyarországi partnerei legnagyobb megelégedésére. A mérnöki tevékenység keretén belül cégünk vállalja komplex hajtásrendszerek tervezését, beüzemelését, oktatását, az esetleges meghibásodások szervizét. A cég kiemelt jelentőséget tulajdonít termékeivel kapcsolatos műszaki tanácsadásnak. Fontosnak tartja, hogy a folyamatosan fejlődő technikai ismeretekről és lehetőségekről tájékoztassa üzleti partnereit.

A cég vállalkozási feladatai közé tartozik a megtervezett hajtásrendszerek gyártása, gyártatása, rendszerek, vagy egyedi termékek értékesítése, beüzemelése.

A magyarországi viszonylatban kiemelkedően jól felszerelt próbaterme akár 250 kW teljesítményig alkalmas fejlesztési mérésekre berendezések tesztjére és oktatásra.

A Control-VH Kft. több mint 35 éves szakmai tapasztalata, stabil gazdasági működése és jól szervezett, agilis csapata biztosítja, hogy minden megbízójának, megrendelőjének megbízható termékeket szállító, szilárd és perspektivikus partnere legyen.

A Control-VH Kft. eltökélt szándéka, hogy segítségére legyen mindazon magyarországi vállalkozásnak, amely a hajtástechnikával bármilyen szintű kapcsolatban áll, vagy állhat. Legyen az akár néhány főt foglalkoztató mikrovállalkozás, akár sokmilliárdos nagyvállalat. Célunk, hogy az ott dolgozó – a beruházási és üzemeltetési folyamatokban érintett – szakemberek a gyakorlatban tapasztalhassák meg műszaki, szakmai tevékenységünk kiemelkedő színvonalát.

Meggyőződésünk, hogy sikereinket nagymértékben köszönhetjük azon partnereinknek, akikkel együtt gondolkodva rengeteg kreatív megoldás született.

Alapozva az évtizedes tapasztalatokra, állandó partnereinkre, különleges hajtástechnikai megoldásainkra, – és amit mind közt a legfontosabbnak tartunk – kapcsolataink és munkatársaink maximális ügyfélközpontúságára, szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy a Control-VH Kft. nem csupán egy a magyarországi hajtásközpontok között, hanem a Magyarországi Hajtástechnikai Megoldásközpont.

A teljesség igénye nélkül szerepeljen itt néhány fontos és jellemző iparág illetve szakmai terület, ahol folyamatosan közreműködünk a hajtástechnikai, ipari automatizálási feladatok megoldásában: olaj- és gáz-, alumínium-, cement-, élelmiszer-, gyógyszer-, papír-, nyomdaipar, színpadtechnika, víz- és szennyvíz-technológia, daruhajtás, erőművek, bányák.

Az alábbiakban szemezgettünk a közreműködésünkkel megvalósított technológiákból: szivattyúk- és ventilátorok fordulatszámának változtatásával nyomás-, mennyiség-, szint-, hőmérséklet szabályozása, klímaberendezések automatizálása, hengerműi technológiák szabályozása, kemenceforgatás, bányagépek mozgatása, liftek, daruk, szállítószalagok, görgősorok vezérlése-, sebességváltoztatása, színpadtechnikai mozgatások, szerszámgépek fő- és segédhajtásai, papír- fóliagyártó és nyomdagépek vezérlése és hajtása.

Hajtson velünk!

teszt (129 downloads )