Nagy teljesítményű frekvenciaváltók

0,75 kW – 2,8 MW (1,0 – 4 200 LE)200 V / 400 V / 575 V / 690 V

Nagy teljesítményű hajtás az indukciós, állandó mágneses és hibrid PM motorok nyílt hurkú vezérléséhez

Az M600 tökéletes választás olyan alkalmazásokhoz, amelyek nagy teljesítményű, nyílt hurkú vezérlést igényelnek az indukciós vagy állandó mágneses motorokhoz.

Az opciós modulok átfogó választéka áll rendelkezésre, hogy könnyen integrálható legyen az összes főbb terepibusz-rendszerbe,  és  a hajtást bármilyen alkalmazási igényhez igazítsa.

*Megszállottak is

Érzékelő nélküli vezérlés ipari folyamatokhoz

Általános jellemzők
Érje el a gép maximális teljesítményét a fejlett motorvezérlő algoritmusokkal

Az Unidrive M támogatja az indukciós, állandó mágneses és hibrid PM motorok érzékelő nélküli vezérlését, csökkentve a rendszerköltségeket és javítva a erőteljességet.

Takarítson meg energiát a funkciók széles skálájával

Az Unidrive M-et úgy tervezték, hogy minden alkalmazásban jobb energiahatékonyságot biztosítson, akár 98%-os hatékonyságot biztosítva, minimalizálva a veszteségeket az átalakítási folyamat során.

Csökkentse a rendszerköltségeket az alkalmazásokkal való közvetlen integrációval

Az M600 beépített PLC-vel rendelkezik, amely képes végrehajtani a Machine Control Studio (IEC61131-3) programokat a logikai vezérléshez, a szekvenáláshoz, a sebességkövetéshez és a digitális zárhoz – így nincs szükség további PLC-kre. Akár három rendszerintegrátor modul is hozzáadható a további I/O vagy terepi busz kommunikációhoz.

A biztonsági szabványoknak való megfelelés a biztonsági rendszer közvetlen integrálásával

Minden Unidrive M hajtás beépített SAFE Torque Off (STO) bemenettel rendelkezik, amely SIL3 / PLe tanúsítvánnyal rendelkezik, elegáns és megbízható biztonsági megoldást kínálva.

Letöltések
Unidrive-Brochure-EN-Web
Unidrive-M600-Datasheet