Szervohajtások és motorok

1,5 A – 16 A 48 A csúccsal 200 V 400 V | 0,25 kW – 7,5 kW

Szervohajtás és vezérlő egyben

A  Digitax M754 szervohajtás nagy teljesítményű MCi második processzora számos géptervezési lehetőséget kínál.

Az alaplapi MCi processzor átfogó programokat hajt végre, amelyek egyszerre több meghajtót és motort vezérelhetnek valós idejű hálózatokon keresztül.

Az RTMoE (Real Time Motion over Ethernet) használatával alaplapra szerelt Ethernet az IEEE1588 V2 által meghatározott precíziós időprotokoll  (PTP) használatával biztosítja a hajtások közötti szinkronizálást és kommunikációt.

Egyszerű integráció külső komponensekkel, például távoli I/O-val, HMI-kkel és PLC-kkel a Modbus TCP/IP segítségével érhető el az integrált 2 portos szabványos Ethernet kapcsolón.

Egyetlen szervorendszer MINDEN automatizálási igényhez

A legjobb GÉPVEZÉRLŐ

Általános jellemzők

Integrált gépvezérlő

A fedélzeti alkalmazási programokat akár négyszer gyorsabban futtathatja, mint egy szabványos PLC. Több meghajtó vezérlése a hálózaton keresztül a tökéletesen szinkronizált többtengelyes gépteljesítmény érdekében.

Gépvezérlő Stúdió

A Machine Control Studio (MCS) egy rugalmas és intuitív környezet az automatizálás és a mozgásvezérlés programozásához. Teljes mértékben megfelel az IEC 61131-3 szabványnak, támogatja a funkcióblokk-diagramot (FBD), a strukturált függvénydiagramot (SFC), a létradiagramot (LD), az utasításlistát (IL), a folyamatos funkciódiagramot (CFC) és a strukturált szöveget (ST) intuitív IntelliSense funkciókkal.

Modbus TCP/IP főkiszolgáló

Egyszerű integráció külső komponensekkel, például távoli I/O-val, HMI-kkel és PLC-kkel a Modbus TCP/IP segítségével érhető el az integrált 2 portos szabványos Ethernet kapcsolón.

Letöltések
Digitax-HD-Brochure-EN-Web
Digitax-HD-M754-FL
Digitax-HD-Datasheet