Szivattyú hajtás F600

Speciális hajtások

1,1 kW – 2,8 MW(1,5 LE – 4 200 LE)200 V / 400 V / 575 V / 690 V

 

Egyszerű, megbízható áramlásszabályozás

A vízáramlást magában foglaló alkalmazások rendkívüli megbízhatóságot és alacsony energiafogyasztást igényelnek. Az IP20 és IP65 csomagokban elérhető Control Techniques F600 hajtása, amely az újonnan bevezetett Specialist iparág-specifikus hajtástechnológiai sorozat része, cégünk öt évtizedes hajtási szakértelmére épít, precíz, megbízható áramlásszabályozást biztosítva.

Minden, amire szüksége van, magába a hajtásba van sütve. Az F600 minden szükséges funkciót tartalmaz, amelyet megértő terminológiával mutat be. Ez nem egy általános hajtás, amelyhez a szivattyú jellemzői vannak rögzítve; Ez egy dedikált, speciális szivattyúhajtás, amelyet az alapoktól kezdve úgy terveztek, hogy biztosítsa a  szükséges megbízhatóságot és hatékonyságot.

Bemutatkozik a speciális szivattyúhajtás

Az alkalmazásspecifikus funkciók tökéletes keveréke egyetlen megoldássá fejlesztve

Általános jellemzők
Beszéli az Ön nyelvét

Az F600 hajtást úgy hangoltuk, hogy minden igénynek megfeleljen, minimális beállítási időre optimalizálva, de a rugalmasság egy részét sem áldozva fel. Bármi legyen is a kihívás, a paraméterek egyértelmű elnevezésére és strukturálására irányuló elkötelezett megközelítésünk biztosítja, hogy ne csak a válaszokat kapjuk meg, hanem olyan formátumban is, amelyet Ön megért.

Energiamegtakarítás, a lehetőségek kiaknázása

Egy szivattyú életciklus-költségének átlagosan 85%-a az energiafogyasztásnak tudható be, ezért az energiafelhasználás optimalizálása a teljes műkdési költség jelentős csökkenését jelentheti. Az F600 hajtás kiválóan alkalmas arra, hogy hatékonyabban működtesse a változó nyomatékú alkalmazásokat. Látni fogja a csökkentett üzemeltetési költségek és az alacsonyabb energiaigény előnyeit.

Teljes kontroll

Az F600 képes vezérelni a rendelkezésre álló leghatékonyabb motorokat is, amelyek megfelelnek az IE5 hatékonysági szinteknek, mint például a Nidec Leroy Somer Dyneo+ hibrid állandó mágneses motor. Mindezek együttes alkalmazásával az F600 a legjobb választás, hogy minden nap pénzt takarítson meg.

Az Ön alkalmazásához tervezve

Az F600 szivattyúhajtás számos dedikált funkciót kínál, beleértve a szárazonfutás megelőzését, a csövek feltöltését, a szivattyú tisztítását, a túlciklus elleni védelmet és a szintkapcsolók vezérlését. Az egyes szivattyúkat lefedő különböző vezérlési módok és a különböző párhuzamos szivattyúkonfigurációk teszik a vezérlési technikák F600-at igazán sokoldalú megoldássá.

Ingyenes 5 év garancia

A vezérlési technikák megbízhatóságába vetett bizalmunk megosztása érdekében az F600 termékcsaládba tartozó hajtásokra külön költség nélkül jogosult a Control Techniques kiterjesztett garanciája. Ez bizonyítja a megbízhatóság terén elért kivételes eredményeinket, amelyek teljes nyugalmat biztosítanak Önnek, hogy beruházása védve van, és továbbra is megszakítás nélkül fog működni.
A jótállási feltételek érvényesek.

Letöltések
F600-Pump-Drive-Brochure-EN-Web
Pump-Drive-F600-Datasheet
Pump-Drive-F600-Flyer
Pump-Drive-F600-IP65-Datasheet