Feltöltés alatt…

Digitax HD M750 Ethernet

Digitax HD M750 Ethernet
Hálózati szervohajtás centralizált és decentralizált mozgásalkalmazásokhoz

A Digitax HD M750 Ethernet egy hálózati szervohajtás központosított és decentralizált mozgásalkalmazásokhoz, többprotokollos Ethernet portokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az alábbiak támogatását:

  • PROFINET RT
  • EtherNet / IP
  • Modbus TCP / IP és
  • valós idejű Ethernet RTMoE-vel (Real-Time Motion over Ethernet).

Az új Digitax HD M750 Ethernet szervohajtás a beépített Advanced Motion Controller-t is tartalmazza, az elosztott 1,5 tengelyes mozgásvezérléshez.
Nyitott, hatékony, szinkronizált Ethernet
Maximalizálja a gép termelékenységét a nagy teljesítményű determinisztikus Ethernet segítségével. Hozzáférhet az informatikai alapú iparágak jövőbeli fejlesztéseihez, ahol csomópontok milliárdjai vannak telepítve, és ez a jövőben biztosítja befektetéseit. Az Ethernet weboldalak az M750 Ethernet meghajtón találhatók

RTMoE
A Digitax HD szabványos Ethernetje támogatja az RTMoE-t is (Real-Time Motion over Ethernet), amely szinkronizált kommunikációt biztosít a meghajtók között az IEEE1588 V2 által meghatározott Precision Time Protocol használatával. Az elosztott órák segítségével automatikusan szinkronizálják a helyzetet, a sebességet és az áramkört az összes meghajtón.

Minimális méret, maximális teljesítmény!
Innovatív kialakításunknak köszönhetően csak akkor növeli a hajtás méretét, ha opciós modulokat használnak, ezzel jelentős helymegtakarítást érve el a teljes konfigurációban.

A Digitax HD M750 Ethernet rugalmasságával kapcsolatos részletekért lásd az "Opciók és kiegészítők" részt.
Sample Description
Sample Description