Feltöltés alatt…

Digitax HD M750 Ethernet

Digitax HD M750 Ethernet
Hálózati szervohajtás centralizált és decentralizált mozgásalkalmazásokhoz

A Digitax HD M750 Ethernet egy hálózati szervohajtás központosított és decentralizált mozgásalkalmazásokhoz, többprotokollos Ethernet portokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az alábbiak támogatását:

  • PROFINET RT
  • EtherNet / IP
  • Modbus TCP / IP és
  • valós idejű Ethernet RTMoE-vel (Real-Time Motion over Ethernet).

Az új Digitax HD M750 Ethernet szervohajtás a beépített Advanced Motion Controller-t is tartalmazza, az elosztott 1,5 tengelyes mozgásvezérléshez.
Nyitott, hatékony, szinkronizált Ethernet
Maximalizálja a gép termelékenységét a nagy teljesítményű determinisztikus Ethernet segítségével. Hozzáférhet az informatikai alapú iparágak jövőbeli fejlesztéseihez, ahol csomópontok milliárdjai vannak telepítve, és ez a jövőben biztosítja befektetéseit. Az Ethernet weboldalak az M750 Ethernet meghajtón találhatók

RTMoE
A Digitax HD szabványos Ethernetje támogatja az RTMoE-t is (Real-Time Motion over Ethernet), amely szinkronizált kommunikációt biztosít a meghajtók között az IEEE1588 V2 által meghatározott Precision Time Protocol használatával. Az elosztott órák segítségével automatikusan szinkronizálják a helyzetet, a sebességet és az áramkört az összes meghajtón.

Minimális méret, maximális teljesítmény!
Innovatív kialakításunknak köszönhetően csak akkor növeli a hajtás méretét, ha opciós modulokat használnak, ezzel jelentős helymegtakarítást érve el a teljes konfigurációban.

A Digitax HD M750 Ethernet rugalmasságával kapcsolatos részletekért lásd az "Opciók és kiegészítők" részt.
Sample Description
Unidrive M készülékcsoport opciós modul brossúra

RENDSZER INTEGRÁCIÓS MODULOK – VISSZACSATOLÁS

SI-Encoder Inkrementális enkóderbemenet modulja
SI-Universal Encoder Enkóder bemenet és kimenet interfész, támogatja az inkrementális, SinCos, EnDat és SSI enkódereket

RENDSZER INTEGRÁCIÓS MODULOK – KOMMUNIKÁCIÓ

SI-PROFIBUS PROFIBUS interfészmodul
SI-DeviceNet DeviceNet interfészmodul
SI-CANopen CANopen interfészmodul, különféle profilok – közöttük néhány hajtásprofil – támogatásához
SI-Ethernet Külső Ethernet modul, amely támogatja a PROFINET RT EtherNet/IP és Modbus TCP/IP hálózati megoldásokat, továbbá tartalmaz web kiszolgálót, amely előállíthat e-mail üzeneteket. A modul nagy sebességű hajtáselérési, globális csatlakoztatási, és IT hálózati technológiákhoz – például vezeték nélküli hálózathoz – történő illesztési lehetőségeket biztosít
SI-PROFINET RT PROFINET RT interfészmodul
SI-EtherCAT EtherCAT interfészmodul

RENDSZER INTEGRÁCIÓS MODULOK – ALKALMAZÓI

SI-Applications Az SI Application Plus modulok lehetővé teszik a SyPTPro alkalmazási programok újra fordítását és végrehajtását a Unidrive M700 hajtásnál, ami a Unidrive SP felhasználói számára a gyors és egyszerű frissítés lehetőségét teremti meg.
MCi200 Rendszerösszeállító modul, amely második processzort tartalmaz, és lehetővé teszi a magasabb szintű gépvezérlést az ipari szabványos CODESYS programozási környezetben
MCi210 Rendszerösszeállító modul, amely második processzort tartalmaz, és lehetővé teszi a magasabb szintű gépvezérlést az ipari szabványos CODESYS programozási környezetben. Tartalmaz továbbá plusz memóriát és kétportos kapcsolt Ethernet interfészt, közvetlenül a CODESYS processzoron

RENDSZER INTEGRÁCIÓS MODULOK – TOVÁBBI BEMENET ÉS KIMENET

SI-I/O I/O bővítő interfészmodul, amely növeli a hajtás I/O helyeinek számát

HAJTÁS INTERFÉSZ EGYSÉGEK – KOMMUNIKÁCIÓ

KI-485 Adaptor Port adapter, amely lehetővé teszi, hogy a hajtás az RS485 felhasználásával kommunikáljon
Lehetővé teszi a hajtás számára a kommunikációt az RS485-ön keresztül a Modbus RTU használatával. Általában programozáshoz használatos, amikor a hajtásnak nincs kezelőegysége, és a kihelyezett kezelőegységgel való használathoz ajánlott.
CT USB Comms cable USB kommunikációs kábel, a hajtás és a számítógéphez csatlakoztatásához Unidrive M PC eszközök használatával

A Control Techniques 25 éves tapasztalata alapján a Connect a legújabb hajtáskonfigurációs eszközünk a hajtás / rendszer üzembe helyezéséhez, teljesítményének optimalizálásához és ellenőrzéséhez.

Connect
Töltse le szoftvertárunkból!

A Machine Control Studio rugalmas és intuitív környezetet kínál a Digitax HD új automatizálási és mozgásvezérlő funkcióinak programozásához.

Machine Control Studio
Töltse le szoftvertárunkból!

Name

EN

Brochures

DigitaxHD_Brochure_EN

Digitax-HD-Servo-Drives-Brochure

User Guides

Digitax M750 Control User Guide Iss1

Digitax M751 Control User Guide Iss3

Digitax M753 Control User Guide Iss3

Installation Guides

Digitax M75X Power Installation and Technical Guide Iss6

Quick Start Guides

Digitax M75X Quick Start Guide Iss2