Nagy teljesítményű hajtások

0,25 – 132 kW (0,33 – 200 LE) 100 V | 200 V | 400 V | 575 V | 690 V

Optimalizált teljesítmény és energiahatékonyság az ipari alkalmazásokban

Az Unidrive M400 kivételesen ötvözi általános célú termékcsaládunk egyszerű használatát a nagy teljesítményű Unidrive M sorozat képességeivel.

A lenyűgöző I/O-szám, a kettős Safe Torque Off (STO) és  az integrált PLC mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az M400 rendkívül nagy teljesítményű hajtássá váljon.

Az OEM-ek által választott sokoldalúbb hajtás

Általános jellemzők
Minimalizálja az állásidőt és a rendszer beállítását

Az Unidrive M400-at úgy tervezték, hogy különös figyelmet fordítson a erőteljességre és a megbízhatóságra. A többnyelvű, 3 soros kijelző az intuitív navigációs gombokkal együtt segíti a beállítást és a gyors diagnosztikát.

Növelje az átviteli sebességet a fejlett nyílt hurkú motorvezérlő algoritmusokkal

A rotoráram-szabályozó (RFC-A) üzemmód maximális stabilitást és vezérlést biztosít az indukciós motorok felett minden teljesítmény mellett.

Csökkentse a rendszerköltségeket az alkalmazásokkal való közvetlen integrációval

Az M400 beépített PLC-vel rendelkezik, amely képes végrehajtani a Machine Control Studio (IEC61131-3) programokat a logikai vezérléshez, a szekvenáláshoz, a sebességkövetéshez és a digitális zárhoz – így nincs szükség további PLC-kre. Egy opcionális rendszerintegrátor modul is felszerelhető a hajtásra a további I/O vagy terepi busz kommunikációhoz.

A biztonsági szabványoknak való megfelelés a biztonsági rendszer közvetlen integrálásával

Az Unidrive M400 hajtások beépített kettős SAFE Torque Off (STO) bemenettel rendelkeznek, amelyek SIL3 / PLe tanúsítvánnyal rendelkeznek, elegáns és megbízható biztonsági megoldást nyújtva.