Egyszerű alkalmazások készítése, egyszerűen.

Vegye át az irányítást a motorvezérlés és az energiatakarékosság felett a vezérlési technikák portfóliójának legújabb kiegészítésével. Az egyszerű alkalmazásokhoz optimalizált funkciókészlettel a Commander S költséghatékony megoldást kínál az olyan telepítésekhez, amelyek plug and play kényelmet igényelnek. A Commander S az első olyan hajtás, amely alapfelszereltségként alkalmazásfelülettel rendelkezik. A Marshal alkalmazás forradalmian új módja annak, hogy összekapcsoljuk a hajtással, amely magában foglalja az üzembe helyezést, a felügyeletet, a diagnosztikát és a támogatást.

Marshal: az Ön vezetési szakértője a területen

Forradalmasítsa a meghajtóval való kapcsolódás módját

A Control Techniques nagy hagyományokkal rendelkezik a status quo innovatív ötletekkel való megkérdőjelezésében és a hajtásiparban való jelentős hatás elérésében. És ezt újra megtettük a Marshallal: A Control Techniques az 1. hajtás-szállító, amely az NFC technológiát alapfelszereltségként alkalmazza egy hajtásban, és további költségek nélkül kínálja a Marshal alkalmazás felületét.  

A Marsall a terület vezetési szakértője. Ez a gazdag tartalmi felület azt jelenti, hogy néhány képernyőérintéssel üzembe helyezheti, klónozhatja, diagnosztizálhatja a rendszerproblémákat és figyelheti a hajtást.