Általános célú hajtások

0,25 kW – 132 kW (0,33 LE – 200 LE)100 V | 200 V | 400 V | 575 V | 690 V

Rugalmasság számtalan alkalmazáshoz

A Commander C egyesíti a hatékonyságot és a megbízhatóságot, hogy optimális teljesítményt nyújtson az alkalmazások széles körében. Számos alapvető funkcióval rendelkezik, beleértve a PLC képességeket az egyszerű programozási igényekhez, a kettős STO biztonsági funkciót, a fékező tranzisztort és a PID-vezérlést, kompakt megoldást kínál minden telepítéshez.

Kiválóság a motorvezérlésben

Előnyök – Commander C  

A tökéletes all-in-one hajtás

Általános jellemzők
Az Ön alkalmazásához igazítható

Akár egyetlen alkalmazása van, akár több különböző, a Commander C tökéletesen beleillik. Az összes alapvető funkció beépített, így a dobozból kivéve azonnal használatra kész.

Integrált funkcionális biztonság

A legmagasabb szintű gépbiztonságra (SIL3/PLe) tanúsított és az EN/IEC 61800-5-2 szabványnak megfelelő kettős biztonsági nyomatékkimaradási (Dual Safe Torque Off  – STO) funkció megakadályozza a motor váratlan mozgását, védve mind a berendezéseket, mind a kezelőket.

Onboard PLC

A bőkezű, 30 kB-os felhasználói tárterület lehetővé teszi a programozható funkciók bővítését, a bonyolultabb I/O-funkciókat és a speciális szoftvert, amely nagyobb gépvezérlést tesz lehetővé. Az alaplapi PLC kiküszöböli a külső vezérlő szükségességét is, így költséget és helyet takarít meg.

Kompakt kialakítás

A Commander C az egyik legkompaktabb hajtás a kategóriáján belül, kevés helyet foglal el a szekrényben, és minimalizálja a telepítési költségeket.

Szupergyors indítás

A kezdéshez csak 4 paramétert kell beállítania (motor névleges áram, fordulatszám, feszültség és teljesítmény), és az Ön kényelme érdekében felsoroltuk őket a hajtás elülső borítóján.

Rugalmas csatlakoztathatóság

A plug-in kommunikációs modulok lehetővé teszik az integrációt a leggyakoribb ipari terepi buszokkal.

Világszerte elérhető és kiemelkedő szolgáltatás

Szakértői tanácsra és támogatásra van szüksége? Bárhol is legyen a világon, értékesítési irodáinkon vagy a Control Techniques által jóváhagyott forgalmazókon keresztül gondoskodunk róla.

Ingyenes 5 év garancia

A Commander C sorozatunkat úgy terveztük, hogy megbirkózzon a zord környezettel.
Annak érdekében, hogy megosszuk bizalmunkat a Commander C megbízhatóságában, meghosszabbított 5 éves garanciát kínálunk, külön költség nélkül.  
Ez bizonyítja a megbízhatóság terén elért kivételes eredményeinket, amelyek teljes nyugalmat biztosítanak Önnek, hogy beruházása védve van, és továbbra is megszakítás nélkül fog működni.

A jótállási feltételek érvényesek.